Gästbok

Tack för att du besöker Enköpings Amatörfiskareförenings hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:

Skrivet av Bonnyin, den 21. jul, 2017
Det finns ingen match när det gäller din webbplats.
Skrivet av Annika Nilsson, den 17. okt, 2016
Hej. Nu har jag tittat in i fotoalbumet och lett igenkännande. Jätteroligt!!!
Skrivet av Esa, den 28. jun, 2016
Snygg hemsida, älskar att fiska.
Skrivet av jocke, den 11. maj, 2016
19 juni ska datumet vara!preliminärt sista anmälning 13 juni.
Skrivet av jocke, den 11. maj, 2016
grandslam challange 2016!!
willys sportfiske inbjuder till fisketävling den 19 juli gäddeholm!2st gäddor 3 gösar och 5 abborrar total längd vinner!1a prois 10 000 i presentkort på abu grejer på willy sportfiske.välkomna
Skrivet av zdose, den 13. apr, 2016
Detta gäller innanför broarna.
Skrivet av anton, den 4. mar, 2016
isen var redan ihopfrusen du verkar inte varit ut och kollat själv det var nog andra orsaker det ställdes in för skitfiske på er
Skrivet av Glad fiskare, den 17. feb, 2016
Roligt med DM på fånö.Bra beslut av Enköpingsklubben att vänta en helg så att isen frös ihop tycker jag.Nu hoppas vi bara att dom fina borrarna e på hugget,skitfiske på er allihopa.
Skrivet av Martin Wass, den 16. feb, 2016
Ang isläget.
När vi kontrollerade isen i onsdags på grannäsfjärden var isen ca 10-20cm de kan tyckas lagom. Tävlingsvattnet var en annan vik med snarlika förhållanden.
Men isen var allt annat än hård de var som att borra i socker. Därför togs beslutet att flytta tävlingen till lördagen efter. Det finns många duktiga förståsigpåare i fiskevärlden, skulle tro att de blivit lite knorrande om vi släppt ut folk på dåliga isar. När folk blir utsläppta på ett tävlingsvatten lämmnar dom hjärnan i bilen, isen har ju kontrollerats innan så man behöver ju inte titta sig för tycker endel. Vi i tävligskommiten anser att isens hållfasthet är viktigast. Som ni vet är medelåldern ganska hög på tävlingar. jag vet inte om alla som är med har förmågan att ta sig upp om dom åker igenom isen.

Hoppas att vi ses på lördag istället.
Martin Wass tävlingskommiten.
Skrivet av arg fiskare, den 14. feb, 2016
dm ?vad händer i klubben! isen bra på flera håll runt om i länet. onödigt att ställa in
Skrivet av japp, den 13. feb, 2016
Dm?.. varför inte på nylada? var inget fel på isen där idag?
Hemsida:
Skrivet av jocke eriksson, den 18. jan, 2016
blir det någon kula nu på lördag?
Skrivet av Johan Wallberg, den 13. jan, 2016
Ops! Peter
Detta gäller innanför broarna. Vi har ruskat av ca 300 meter innan bron om du kommer från nylada.///Johan
Skrivet av Johan Wallberg, den 13. jan, 2016
Svar till Peter

Isen är ca 10cm men dock så finns det områden som inte är så bra. Så va försiktig.
Skrivet av Peter Thornell (VFK), den 4. jan, 2016
Hej är det någon som vet hur isläget är i Ekolsundsviken t ex innanför broarna?